Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YouTube]Wszystko

-_-'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio wpadłem na pomysł ze zacznę coś kręcić na youtube.

Pomysł mam ale na yt wszystko jest i tu mam do was prośbę piszcie czego najmniej według was jest :)

Tak Tak wiem ze miencrafta jest tak mało ze trzeba więcej xD

Pozdrawiam -_-'

Opublikowano

I tak będę nagrywał to o czym myślę od niedawna ;]

ale pytam was czego według was najmniej jest an yt :D

Gość                
Opublikowano

Ja bym chętnie obejrzał jak dzieci biegają po lesie.

Jakieś nietypowe gry, nie żaden metin czy minecraft.

BF3, D3 itd.

Opublikowano

Nagraj profesjonalny film lub serial, tego jest najmniej na YT oczywiście wszystko musisz robić TY czyli zwykły użytkownik YT :D

A tak na serio rób to co możesz dać np. za darmo ;) ja też właśnie będę zaczynał kręcić coś na YT i idę w tym kierunku.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Nie ma co robić teraz kariery na YT, bo szansa, że się wybijesz, jest znikoma. Musisz mieć poczucie humoru, charyzmę, mocny komputer (coś ok. 3000zł), musisz umieć obsługiwać dobrze takie programy jak np. SV i przede wszystkim pieniądze na gry, bo np. w BF3 na multi mając pirata nie zagrasz.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie ma co robić teraz kariery na YT, bo szansa, że się wybijesz, jest znikoma. Musisz mieć poczucie humoru, charyzmę, mocny komputer (coś ok. 3000zł), musisz umieć obsługiwać dobrze takie programy jak np. SV i przede wszystkim pieniądze na gry, bo np. w BF3 na multi mając pirata nie zagrasz.

Tutaj się nie zgodzę, jeśli ma ochotę na robienie filmów to czemu nie? Jeśli będzie tylko czerpał z tego zabawę i będzie to co robi przedstawiał w ciekawy sposób z własnym ciekawym pomysłem to jest szansa ;)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

A po pierwsze kto powiedział ze tylko na grach można się wybić :P

Ja tego nie chce robić dla pieniędzy jak coś kiedyś wpadnie to się przyda

Opublikowano

A po pierwsze kto powiedział ze tylko na grach można się wybić :P

Gier jest tak dużo, że to już zaczyna być domyślne dla wielu ludzi.

Ale dobrze, że chcesz stworzyć coś innego tylko nie twórz vlogów/show na tematy o których nie masz pojęcia "Nie wiem ale się wypowiem" Bo to jest chyba gorsze nawet od minecrafta.

Pomysł mam ale na yt wszystko jest i tu mam do was prośbę piszcie czego najmniej według was jest :)

Często się mówi "już wszystko było" ale nie było bo jeśli zrobisz coś swoim sposobem to będzie wyglądało inaczej. Pomysł jest podstawą innowacji jeżeli tego sam nie wymyślisz to twój kanał będzie kolejnym nudnym kanałem jakich pełno. Skoro piszesz, że masz pomysł to zrealizuj go jaknajlepiej potrafisz.

Opublikowano

No raczej nie mi wystarczy kamerę w pokoju zamontować i będzie horror non stop taka rodzinkę mam :O

A z grami to chyba bym siedział pod biurkiem xD

Vlogi odpadają nie chce życia prywatnego w to mieszać ;d

Po nowym roku 1 filmik wiec wam podeśle i ocenicie to i owo ;]

Opublikowano

Ja bym chętnie obejrzał jak dzieci biegają po lesie.

Księdzem jesteś :P

@Top

Może jakieś gry w realu odtworzyć, ale parodie z tego zrobić? Lubię się czasem pośmiać z takich ludzi :)

Opublikowano

Youtube to chłam.

Nagrasz coś z gry, to ci się dowalą i zażądają usunięcia filmu bo łamać on będzie prawa autorskie.

Z wgrywaniem nowego wyglądu nie mają problemu, ale żeby zrobić porządek z użytkownikami, już się nie palą wcale.

Opublikowano

To nie ma znaczenia, bo wystarczy muzyka albo materiał z gry do którego roszczenia zgłoszą osoby trzecie, i mogą wymusić kasacje filmu.

Opublikowano

Poradników jest na mniej ^_^ więc rób poradniki do np. różnych gier. Ale z tego chyba nie bd miał dużo widzów, bo zazwyczaj są nie doceniane -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

To nie ma znaczenia, bo wystarczy muzyka albo materiał z gry do którego roszczenia zgłoszą osoby trzecie, i mogą wymusić kasacje filmu.

Co do muzyki będę starał się brać do materiałów tylko te z licencją CC (Creative Commons) wiec tak jak up pisałem naskoczyć mogą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...